Билков чай тайната на равновесието - 40 бр.

Производител: Cafes Richard
Наличност: В наличност
40.00лв.

Изключително балансиран билков чай с положително влияние върху стомашния комфорт.




1 чаена торбичка = 400 мл чай Дозиране
Едно саше е достатъчно за 400 мл. чай
температура на водата Температура на водата
90 градуса на водата
Продължителност на запарване Продължителност на запарване
4 мин.


Инфузията на билковия чай тайната на равновесието разкрива хармонична комбинация от сладки и анасонови нотки. Подходящ е за пиене след обилно хранене.

Полезно въздействие
подобряване функциите на храносмилателната система, задравяване на кръвоносните съдове, противовъзпалително.

Характеристика
сладък вкус, свеж аромат на анасон

Съдържа
семена от копър,женско биле, зелен анасон, звездовиден анасон

Био чай


Опаковки
Голяма опаковка с 40 броя сашета
Малка опаковка с 15 броя сашета
Всяка кутия чай съдържа индивидуално опаковани копринени сашета


Съвети за приготвяне на чай



Качеството на водата

Това е едно от най-важните условия за приготвянето на всеки вид чай.
  • Използвайте винаги прясна, студена вода за приготвянето на чая.
  • Използвайте вода с ниска минерализация.
  • По възможност използвайте по-мека вода. Съдържанието на варовик да е по-малко от 60 мг. на литър.
  • Водата не трябва да има горчив или тръпчив вкус. В нея не трябва да се съдържа Хлор.
  • Препоръчителното pH на водата е по-малко или равно на 7.

Температура на водата

90 градуса

Запаряване

4 мин. Ако добавяте мляко към вашия чай изчакайте 1 допълнителна минута


Мислиш си за студен чай?



Най-добрия начин за приготвянето на студен чай

  • Поставете 5 чаени торбички в 1 литър вода на стайна температура за 1 час. Препоръчително е да използвате съд от стъкло или керамика.
  • Добавете лед
  • Съхранявайте студения чай в хладилника, но го изпийте в рамките на 24 часа.

Бързо приготвяне на студен чай

  • Поставете 2 чаени торбички в 400 мл гореща вода за 4-5 мин.
  • Охладете чая с лед в подходящ съд. Препоръчително е да използвате съд от стъкло или керамика.
  • Сервирайте веднага!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!