Червен чай ройбос с ванилия - 40 бр.

Производител: Cafes Richard
Наличност: В наличност
39.00лв.

Неподражаем чай Ройбос с ванилия




1 чаена торбичка = 400 мл чай Дозиране
Едно саше е достатъчно за 400 мл. чай
температура на водата Температура на водата
90 градуса на водата
Продължителност на запарване Продължителност на запарване
4 мин.


Ройбос или червен храст, е много популярен в Южна Африка от където и произхожда. Местните хора пият чай от ройбос от векове. Холандските заселници са започнали да го ползват като алтернатива на черния чай, който по онова време бил доста скъп. Този чай Ройбос се отличава с великолепния аромат и вкус на ванилията. Съчетания, което ще ви плени.

Полезно въздействие
противовъзпалителни свойства, стимулира храносмилането и подобрява кръвообращението

Характеристика
нежен вкус, деликатна сладост

Съдържа
Ройбос, натурален аромат на ванилия 3.5%, парченца ванилия 2%

Опаковки
Голяма опаковка с 40 броя сашета
Малка опаковка с 15 броя сашета
Всяка кутия чай съдържа индивидуално опаковани копринени сашета


Съвети за приготвяне на чай Ройбос и ванилия



Качеството на водата

Това е едно от най-важните условия за приготвянето на чай от Ройбос и ванилия или всеки друг вид чай.
  • Използвайте винаги прясна, студена вода за приготвянето на чая.
  • Използвайте вода с ниска минерализация.
  • По възможност използвайте по-мека вода. Съдържанието на варовик да е по-малко от 60 мг. на литър.
  • Водата не трябва да има горчив или тръпчив вкус. В нея не трябва да се съдържа Хлор.
  • Препоръчителното pH на водата е по-малко или равно на 7.

Температура на водата

90 градуса

Запаряване

4 мин. Ако добавяте мляко към вашия чай изчакайте 1 допълнителна минута


Мислиш си за студен чай Ройбос и ванилия?



Най-добрия начин за приготвянето на студен чай

  • Поставете 5 чаени торбички в 1 литър вода на стайна температура за 1 час. Препоръчително е да използвате съд от стъкло или керамика.
  • Добавете лед
  • Съхранявайте студения чай в хладилника, но го изпийте в рамките на 24 часа.

Бързо приготвяне на студен чай

  • Поставете 2 чаени торбички в 400 мл гореща вода за 4-5 мин.
  • Охладете чая с лед в подходящ съд. Препоръчително е да използвате съд от стъкло или керамика.
  • Сервирайте веднага!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!