Черен чай ябълка и череша - 40 бр.

Производител: Cafes Richard
Наличност: В наличност
39.00лв.

Черен чай събрал в себе си традиционните вкусове и аромати




1 чаена торбичка = 400 мл чай Дозиране
Едно саше е достатъчно за 400 мл. чай
температура на водата Температура на водата
90 градуса на водата
Продължителност на запарване Продължителност на запарване
4 мин.


Този черен чай с вкус на ябълка и череша, може да се дегустира най-добре през деня. Съставен е от черни чайове от Китай и Цейлон натурално овкусени с карамелизирана ябълка, листа от рози и парченца ябълка. Приготвения черен чай от ябълка и череша ни разкрива сочни и меки вкусове на бавно печена ябълка.

Характеристика
Ароматен, вкусен, деликатно сладък

Съдържа
черен чай, парченца ябълка 11,7%, розови листенца

Опаковки
Голяма опаковка с 40 броя сашета
Малка опаковка с 15 броя сашета
Всяка кутия чай съдържа индивидуално опаковани копринени сашета


Съвети за приготвяне на черен чай ябълка и череша



Качеството на водата

Това е едно от най-важните условия за приготвянето на черен чай ябълка и череша или всеки друг вид чай.
  • Използвайте винаги прясна, студена вода за приготвянето на чая.
  • Използвайте вода с ниска минерализация.
  • По възможност използвайте по-мека вода. Съдържанието на варовик да е по-малко от 60 мг. на литър.
  • Водата не трябва да има горчив или тръпчив вкус. В нея не трябва да се съдържа Хлор.
  • Препоръчителното pH на водата е по-малко или равно на 7.

Температура на водата

90 градуса

Запаряване

4 мин. Ако добавяте мляко към вашия чай изчакайте 1 допълнителна минута


Мислиш си за студен чай ябълка и череша?



Най-добрия начин за приготвянето на студен чай

  • Поставете 5 чаени торбички в 1 литър вода на стайна температура за 1 час. Препоръчително е да използвате съд от стъкло или керамика.
  • Добавете лед
  • Съхранявайте студения чай в хладилника, но го изпийте в рамките на 24 часа.

Бързо приготвяне на студен чай

  • Поставете 2 чаени торбички в 400 мл гореща вода за 4-5 мин.
  • Охладете чая с лед в подходящ съд. Препоръчително е да използвате съд от стъкло или керамика.
  • Сервирайте веднага!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!